Sayfalar

14 Kasım 2012 Çarşamba

"İmza:Kızın"



Kız çocukları ve babaları… kimi zaman kahraman babaları, kimi zaman dünyanın en yakışıklı babası, kimi zaman en akıllısı, kimi zaman en sinirlisi, kimi zaman en iyi arkadaşı… genel olarak gelecekteki eşlerini seçerken onları yönlendirecek en önemli figür ve kendilerine göre hep özel bir ilişki.

Dünyanın her yerinde kız çocukları için babaların yeri hep farklıdır. Bilimsel olarak kanıtlanmamış bir gerçeklik. Hepimiz kendi babamızla olan özel ilişkimizin detaylarını her zaman hatırlayacağız peki! Ama yarın bir kitap geliyor ve başka kadınların babalarıyla olan özel duygularını da bizimle paylaşan kadınlar bunlar. Bazısını ünlü oldukları için tanıyoruz, bazısını belki ilk kez tanıyıp seveceğiz ve takip etmeye başlayacağız. Kimse kim sonuçta sizi çok özel bir paylaşıma davet ediyorum.

“İmza: Kızın”
Babalara kız çocuklarından yazılan mektuplardan oluşuyor. Geliri YEKÜV Vakfına bağışlanacak. 3 kız çocuğu Banu Özkan Tozluyurt, Esra Aylin Akalın, Selgin GB hayallerini gerçekleştirmişler ve bu kitap ortaya çıkmış. Bu kitap çok konuşulacak eminim bundan. Yarın koşun bir tanede siz alın. Sonra bu kadınlarla tanışmak isterseniz 24 Kasım 14.00 de imza günlerini kaçırmayın.

“Farklı sosyokültürel yapılardan, yaşları 8 ile 75 arasında değişen, babalarının hiç büyümeyen kızları, babalarına tüm söylemek istediklerini birer mektupla anlattılar. Ve sonunda tüm kız babalarına nasıl olmaları ya da olmamaları gerektiğini anlatan bir kılavuz oluşturdular. Bu 114 mektubun toplandığı İmza: Kızın'da kimler yok ki?

Bloggerlar, sanatçılar, haberciler, anneler, çocuklar, ünlü babaların kızları...
Önsözünü Prof Bengi Semerci yazdı. Öne çıkan isimlerse şöyle: Merve İldeniz, Özlem Yıldız, Yonca Evcimik, Yonca Tokbaş, Seda Diker, Ayşe Tolga, Balçiçek İlter, Parla Şenol, Işık Elçi, Garo Mafyan'ın kızı Damla Mayan Kolburan, Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu, Ferhan Şensoy'un kızı Ferhan Şensoy, Ersan Erdura'nın kızı Ayça Erdura Ozar, Prof Ünsal Oskay'ın ikiz kızları Defne ve Dalya Oskay, Selçuk Yöntem'in kızı Iraz Yöntem, Avni Dilligil'in kızı Çiçek Dilligil, Namık Kemal zeybek'in kızı Şule Zeybek, Altan Erbulak'ın kızları Ayşe ve Sevinç Erbulak, Zerin Kültüral, Işıl Evrim Akgün, Ece Arar, Ece Pirim, Elif Key, Seda Kaya Güler, Fedon'un kızı Natalie kalyoncu Şengezer, Banu Noyan...” şeklinde anlatıyor Banu bize kitabı.

Yarından itibaren hadi hepimize iyi okumalar!
Satın almak için tık tık

imzakizin.wordpress.com
twitter/imzakizin

facebook/İmza:kizin

 

1 yorum:

  1. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

    Over 160 000 men and women are trying a simple and SECRET "liquid hack" to burn 1-2 lbs every night in their sleep.

    It's painless and works on everybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Go grab a glass and fill it up half the way

    2) Proceed to do this weight loss hack

    you'll be 1-2 lbs skinnier the very next day!

    YanıtlaSil